FRIETBOUTIQUE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frietboutique Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 8:56 Ik bestel hier regelmatig, wordt altijd warm geleverd en is altijd lekker. Ik woon in het centrum dus de afstand is niet heel groot.
7 jun 2024 om 12:51 1e patat in kleine stukjes en hard maar ik had liever patat zonder schil gebakken dus dat viel al tegen en vind ik niet te eten. 2e Frikandel speciaal op foto met uitjes. ik had een frikandel in bakje met ketchup en mayonaise nooit meer
6 jun 2024 om 19:54 Prima bezorgtijd. Eten was lekker warm en nog goed knapperig. Dat is echt een compliment waard
1 jun 2024 om 21:23 Was koud en klef :( kaassaus en mosterd vergeten :( :(
25 mei 2024 om 20:23 2 uur en kwartier voor een patatje, schandalig
21 mei 2024 om 22:46 Besteld en nadrukkelijk aangegeven zonder curry. Wel met curry gekregen, heb het dus weg kunnen gooien.
19 mei 2024 om 17:24 Het eten kwam precies op tijd, top! Echter was het eten lauw en er miste een deel van de bestelling, deze werd naderhand nog gebracht. Patat was lekker, snacks wat minder.
16 mei 2024 om 20:55 Moest wel 57 minuten wachten. Vind dat best lang, maar patatje stoofvlees was wel heerlijk
8 mei 2024 om 13:29 Heerlijk ennvoor de ontbrkende items direkt retour van geld, top service
28 apr 2024 om 22:28 We mistten 1 kipcorn
11 apr 2024 om 20:42 Eten is veel te zout. Satesaus is een soort caramel met pinda smaak. Gadverdamme